Wandelsportvereniging Nooit Gedacht te Oud Alblas heeft op de donderdagochtend een groep voor Recreatief Wandelen. Er wordt gestart vanaf 9.45 uur vanaf diverse locaties in de regio. De diverse locaties zijn bijv. Ridderkerk, Nieuwpoort, Alblasserdam, Papendrecht en Meerkerk. Er wordt gewandeld in parken, door de polder en ook wel door dorpen, er wordt altijd gestart in de buurt van een restaurant, waar na afloop de mogelijkheid is om gezellig koffie te drinken en nog even na te praten. De afstanden variëren van 5 tot 8 km. Er is een lijst beschikbaar met de locaties vanwaar gestart wordt. Iedereen kan mee wandelen, jong of oud, man of vrouw. Ook mensen met Nordic Walking stokken zijn welkom. 2x per jaar wordt er een cursus Nordic Walking gegeven. Uiteraard wordt er rekening gehouden met nieuwkomers, wij passen dan onze snelheid aan.

Het lidmaatschap voor het Recreatief Wandelen op de donderdagochtend bedraagt € 30,00 per jaar, waarbij u tevens lid bent van de KWBN. Hiervoor krijgt u ook het Wandelsport magazine, een KWBN pas en u bent verzekerd. Met de KWBN pas krijgt u korting op de landelijke wandeltochten die georganiseerd worden door de KWBN, zie de site www.wandel.nl. 2x per jaar organiseert Wandelsportvereniging Nooit Gedacht ook een landelijke wandeltocht. Wij wandelen dan ook mee als groep Recreatief Wandelen. Deze tochten zijn gratis voor de leden.

Loop een keer gezellig met ons mee om de sfeer te proeven.

Voor informatie en aanmelden kunt u terecht via het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info kijk hier.